Zo werkt het

Zo werkt het! In vijf eenvoudige stappen bent u klaar om de eerste euro┬┤s te verdienen.

1. Aanmelden bij TradeTracker

Meld u hier aan bij het partnerprogramma van TradeTracker of klik op het logo onderaan de pagina. Vul alle gevraagde gegevens in. U ontvangt een bevestigingslink per e-mail. Activeer uw account, wacht op goedkeuring van uw activatie en zoek het Conrad-programma.

2. Login en aanmelden voor het Conrad-affiliateprogramma

Zodra u ingelogd bent, ga naar Affiliatemanagement –> Campagnes –> Lijstoverzicht en zoek in de zoekbalk op Conrad. Vink Conrad aan en selecteer aanmelden. U dient nu te wachten op goedkeuring van Conrad, dit kan hoogstens 2 tot 3 dagen (gedurende het weekend) duren.

3. Kies advertentiemateriaal

Nadat uw website is aangemeld en goedgekeurd, selecteert u bij het programma het gewenste promotiemateriaal (ga naar Affiliatemanagement –> Promotiemateriaal en selecteer het gewenste materiaal). U heeft de keuze uit tekstlinks (korte stukjes tekst die naar Conrad verwijzen), de welbekende banners en flashbanners, banners met zoekfunctie en volledige productfeeds. Klik bijvoorbeeld op Banners, vervolgens bij de gewenste banner op het icoontje ‘Code genereren’ en kopieer de HTML-code.

4. Kopieer de HTML-code en voeg toe aan uw website

TradeTracker stelt een unieke HTML-code (deeplink) samen, die u aan de HTML-code van uw website toevoegt op de gewenste positie. Met deze speciale deeplink met meetcode kunnen wij direct meten of een koper via uw site bij ons terecht is gekomen, en zo de uitbetaling doen.

5. Uitbetaling

Via het programma volgt u uw inkomsten, die periodiek worden uitbetaald. Optimaliseer uw website en het advertentiemateriaal om uw inkomsten keer op keer te verhogen. U ontvangt de volgende commissie (percentages over de bestelwaarde):

Segment      Commissie      Aantal orders per maand      
General 2,5% 1 – 4
Silver 3,5% 5 – 19
Gold 5% 20+

Meld u via het onderstaande logo direct gratis aan bij ons partnerprogramma.

>> Terug naar de homepage