TradeTracker, onze partner

TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van “pay-for-performance” online marketing- en salesactiviteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van “next generation”-software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.

TradeTracker is Nederland’s meest innovatieve en snelst groeiende aanbieder van online marketing en advertisingdiensten en -producten. Met een door TradeTracker zelf ontwikkeld webbased meet- en administratiesysteem, en “killer-app” features (zoals het in huis ontwikkelde DirectLinking Systeem), is TradeTracker in zeer korte tijd marktleider in Nederland geworden en heeft inmiddels kantoren in verscheidene landen, zoals België, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Dit zal de komende periode uitgebreid worden met meerdere landen.

Waarom TradeTracker?

De kracht van TradeTracker ligt in haar vermogen om voor haar klanten snel en meer omzetgroei te realiseren. TradeTracker is anders dan andere aanbieders door haar passie voor affiliatemarketing en de unieke benadering van de markt. Deze aanpak heeft zich inmiddels bewezen en uit zich onder andere in:

• Een 100% focus op performance based advertising
• Het pro-actief managen van de relaties met merchants en affiliates
• De vooruitstrevende software die geheel in eigen huis ontwikkeld is
• De uitgesproken voorkeur van affiliates en merchants voor TradeTracker

>> Meld u nu aan voor het affiliateprogramma van TradeTracker
>> Bekijk de website van TradeTracker

Deze tekst is met goedkeuring van TradeTracker gebruikt.

>> Terug naar de homepage